Astro Bar

 

The Design Brief for the Astro Bar project was to create a high-class entertaining area for private function and VIP clients. It was imperative that the small space flowed towards the expansive external deck area.

The small area of the project meant great emphasis was placed on materials and finishes from the timber veneer wall finishes and reconstituted glass bar top and front to the 798 individually laid Italian wall tiles.

The curved burgundy coloured couches and timber ceiling feature help accentuate the visual flow through the room towards the external entertaining area.

The relaxed ambient lighting was created by the illumination of elements in the bar as opposed to direct lighting.

We worked with the designer, Simon Chalmers, to complete this project.

 

Commercial PortfolioDesign Consultation